Bemutatkozás

intro_inverseKedves Látogatóm!

Azon szerencsések közé tartozom, akiknek a hobbijuk egyben a munkájuk is.
A sors is úgy hozta, hogy valahogy minden eddigi  munkám kapcsolódott az esküvőkhöz, készülődéshez, a ruhához és a frizurához.
Így több  nézőpontból is megtapasztaltam ennek a nagyon szép és  emlékezetes eseménynek az előkészületeit. Sokszor szinte a lánykéréstől a nagy napig részt vettem a készülődésben, és nem csupán csak a frizura vagy a ruha választásban.

Papírvirágok

A papírvirágok és a dekorációk iránti érdeklődésem egy kedves barát esküvőjével kezdődött, és azóta már papírvirág őrületbe csapott át. Folyamatosan jönnek az új ötletek , összeállítások és kísérletezem új formákkal, anyagokkal , színekkel….

Kültéren és beltéren is egyaránt lehet papírvirágokkal dekorálni, de nem csak virágokat készítünk papírból, hanem többek között zászló girlandokat, girlandokat , szalvétagyűrűt , ültetőkártyát, lampionokat, asztaldíszeket, kalickákat, muffin papírokat és még sok szép dolgot. A választék folyamatosan bővül.
A virágok sok különböző színben, méretben, formában és papírminőségben készülnek. 2-3 centiméterestől a 100 centiméteresig is kérhetők.

Készítek papír virág falakat is, ezek alap színei a fehér és az ekrű.
Ezek a dekorációk különlegesek, egyediek és kézzel készülnek, sok odafigyeléssel és szeretettel, ezért is nehéz kategorizálni és táblázatszerűen árlistát készíteni róluk.

A virágfalakat nagy terjedelmük , méretük  miatt bérelni is lehet, ezért külön falat is kell építeni a helyszínen, amit utána virágozunk fel, majd természetesen másnap lebontani.
Mivel alapvetően a virágok méretükhöz képest könnyűek, sokkal bővebb a dekorálható felületek lehetősége. Oszlopokat, ajtókat, székeket, lépcsőkorlátokat,  kapukat vagy akár a mennyezetet is lehet velük dekorálni a hagyományos díszítési megoldások mellett.

Az esküvőkön kívül bármilyen más rendezvényre, bemutatóra, bulira is lehet papírvirág dekorációt kérni.
Többek között nagy előnye az is, hogy nem hervad el, nem megy hamar tönkre és rendkívül mutatósak messziről is, a méretük miatt.

Szívesen vállalom a kreatív kihívásokat és hiszem, hogy egy jó ötlet sokkal többet ér, mint egy nagyra engedett költségkeret.

És végül az árakról:

Igyekszem minden kedves párnak , megrendelőnek  megtalálni az ízlésének és a pénztárcájának is megfelelő dekorációt.
Az ár sok tényezőtől függ, ahogy azt már említettem, nehéz lenne kategorizálni, ártáblázatba szedni.
Az árajánlatot személyre szabottan tudom csak készíteni az igények, ízles és elképzelések ismerete után … Ezt a helyszín megtekintése es egy beszélgetés után már el is tudom készíteni.
Minden megrendelésnél professzionális hozzáállásra, a cég pozitív megítélésére és a fejlődésre törekszem.
Árajánlatot készítek szívesen bármilyen kötöttség nélkül.
Várok és örülök minden felkérésnek.
Köszönöm!

Emi


Ha kérdésed van vagy árajánlatot szeretnél kérni, töltsd ki az alábbi űrlapot!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet